vendredi 17 février 2012

Setmana de carrega

Aquesta setmana i despres de la pedalada dels rocallons, a tocat sumar,aixi i despres de la mini pallisa del diumenge jijijiji, em sortit tres fabulosos dies probant el que seran casi segur els propers dias d'entrenament, deixant la sinuosa nit per algun dia esporadic. Dimarts el SR. espidifren i un serbidor
vem comensa de dia per acabar de nit, bon entreno amb molt!!!!!! de d'esnivell. Dimecres josele alias musculman o bifidus vem fer una molt bona nocturna amb un ratet!! de fred i dijous ATENCIO!!!! que aqui casi arriba la PAJARA del presiiii, l'espidifren i jo vem torna a fer una molt bona nocturna, casi!!! tres horas amb perdua i tot. Joder las havia pasat putas pero!!!









PD:Bona setmana que no acabara fin diumenge A10

Formal Country



Formal Country



CHEAP,Discount,Buy,Sale,Bestsellers,Good,For,REVIEW, Formal Country,Wholesale,Promotions,Shopping,Shipping,Formal Country,BestSelling,Off,Savings,Gifts,Cool,Hot,Top,Sellers,Overview,Specifications,Feature,on sale,Formal Country Formal Country











Formal Country Overview



Hundreds of wonderful and original ways to add a touch of sophistication and elegance to the comfort of country-style living. 300 full-color photographs.

COMUNICADO

A Fundação Cultural Casimiro de Abreu realizará na segunda-feira, dia 27 de fevereiro, um encontro de capacitação de sua equipe de funcionários. Devido a isso todos os equipamentos ligados à Cultura estarão fechados, o que inclui as Escolas de Dança e de Música, tanto da sede como dos distritos.

Contamos com a compreensão de todos, em especial dos alunos e pais de alunos.

As atividades retornarão no dia seguinte, terça 28.